Passa på att ta hand om dig!

Om du är jobbsökande kanske du äntligen har tid att ta hand om dig själv en smula?

Ja, jag vet… man ska inte må bra när man inte har ett jobb… inte njuta av att sova lite längre på morgonen… inte ta en fika på stan och tycka att det är ok och ABSOLUT INTE passa på att träna på dagtid!!!!

Men visst borde vi bli ännu bättre jobbsökare om vi mår bra, har bra kondition och njuter av livet?
Det är svårt, jag vet! Oron gnager och du vill inget annat än att ha ett jobb. Men om det har gått några timmar in på dagen och du inte har ett jobb att gå till idag heller, så skulle ditt liv kunna bli lite bättre om du satte på dig gå- eller springskorna och gav dig ut i naturen! Det kan ju inte bli sämre. Och du får väl inte färre jobb för att du lägger en timme om dagen på att må bra?

Mina två träningskompisar ser ni på bilden. De blir galna av lycka varje gång vi sticker ut i skogen och det är varje dag. Hur sliten eller trött jag än är så kan jag inte motstå deras tokfnatt när jag sätter på mig springkläderna :-).

Mitt råd till dig är att göra något varje dag som du mår bra av. Det måste inte vara dyrt eller märkvärdigt. Gå ut och njut av  blommorna i en rabatt, spring i skogen eller ta med en campingstol till stranden för en tänkarstund. Eller ta ett fotbad, ring en barndomsvän och prata om det som är glatt och roligt, kittla ett barn och skratt med allt vad du kan.
Ta hand om dig, det är du värd!

 

Share Button
Gillade du det här inlägget? Lämna en kommentar eller Gilla inlägget och hjälp mig att sprida det!

Kommentera det här inlägget!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.